Anda mungkin terlepas!

Saya harap anda sihat.

Sekiranya anda telah membeli ebook RahsiaMLM, sila abaikan email ini.

Email ini saya hantar untuk memberitahu tentang promosi RahsiaMLM yang sampai ke penghujungnya hari ini.

Jika anda berminat untuk mengetahui rahsia dalaman Big Al melatih pengedar terbaru di dalam organisasinya, hari ini adalah hari yang terakhir anda akan dapat ebook RahsiaMLM pada harga terendah – RM27.

Dalam kurang 24 jam dari sekarang (bergantung kepada bila anda membaca email ini), ebook RahsiaMLM akan dinaikkan harga kepada RMXX. Anda boleh menunggu untuk harga dinaikkan dan rugi RMXX kerana tidak membelinya pada hari ini, atau anda teruskan membuat pesanan sekarang juga.

Jika anda masih belum pasti RahsiaMLM adalah untuk anda, baca kembali repot hangat yang saya hantar kepada anda beberapa hari lepas… dan baca apa yang saya tulis di laman web http://www.RahsiaMLM.com

Saya janji yang harga ebook ini akan dinaikkan dan saya tidak bercadang untuk memungkiri janji saya tersebut.

Selepas ini, akan terdapat lebih ramai orang memperkatakan kehebatan RahsiaMLM, tetapi cuma mereka yang mengambil keputusan pada hari ini untuk membelinya sahaja akan berpeluang membayar kurang daripada harga yang ditetapkan.

Dan lagi…

Inilah hari terakhir untuk anda memenangi buku “Mailbox Money” tulisan Richard Brooke. Setiap pembeli RahsiaMLM akan mendapat satu salinan ebook ini (dalam versi Bahasa Malaysia) tetapi seorang pembeli yang bertuah akan mendapat buku fizikal yang akan saya tandatangani sebagai hadiah istimewa kepada pemenang.

Jadi, belilah sekarang dan anda mungkin berpeluang mendapatkan hadiah istimewa ini.

Ingat! Promosi RM27 ini tamat pada hari ini 30 November 2006 dan saya tidak akan menurunkan lagi harga ini.

Carta affiliate RahsiaMLM bergegar!

Sungguh tak diduga…

Carta affiliate RahsiaMLM bergegar dengan comeback daripada Hafiz CheapestCovers berjaya menyamakan jualan yang dihasilkan oleh Team Saifulsham.

Bermakna, tempat pertama sekarang adalah dikongsi oleh Team Saifulsham dan Hafiz.

Namun begitu, saya rasa Shuth dan Gobala masih lagi mampu mengejar sekiranya kedua-duanya melakukan promosi terhebat pada hari ini.

Untuk pengetahuan anda, jualan Gobala dan Shuth juga sengit dengan perbezaan cuma 2 jualan. Jadi, tempat ketiga dan keempat juga boleh berubah dalam masa beberapa jam ini.

Bagi yang lain-lain, anda juga adalah pemenang kerana untuk setiap jualan yang anda lakukan, saya akan tambah RM5. Komisyen yang biasanya adalah RM10 akan menjadi RM15.

Oleh itu, teruskan promosi anda pada hari ini kerana ianya sangat bermakna dari segi komisyen yang akan saya berikan.

Berikut adalah senarai affiliate yang berjaya membuat jualan pada tempoh promosi RahsiaMLM. Tempat teratas adalah Saifulsham dan Hafiz (bitol).

saifulsham
bitol
shuth
gobala 
roslimh
erina
mohdsufian
ssuria69
mlm_secret
cjcm
money2u
badaiputera
yazifa
pakdi
nekizar 
scorea
aldiniah 
signup 
ideajuta 
zmbisnes
wangcyber

Untuk tools seperti banner dan kulit buku, sila login affiliate members area di [[eksklusif]] untuk mendapatkannya.

Teruskan promosi!

Hangat! RahsiaMLM dilancarkan!

Yang ditunggu sudah tiba…

Ebook RahsiaMLM telah dilancarkan pada 21 November dan saya percaya anda akan teruja bila membaca apa yang terkandung di laman web ini:

http://www.RahsiaMLM.com

Untuk pengetahuan anda, inilah kali pertama surat jualan ini dibuka untuk tatapan umum.

Saya mahu anda pergi ke laman web yang tertera di atas sekarang juga dan beritahu saya sekiranya RahsiaMLM bukanlah produk yang boleh digunakan oleh ribuan masyarakat di luar sana.

Dan jangan lupa untuk mendapatkan satu salinan ebook ini kerana di dalam sejarah pemasaran bertingkat, inilah kali pertama sebuah buku yang hebat, dari jutawan lagenda US diterjemahkan ke dalam bahasa Malaysia.

Jika difikirkan, kos untuk menterjemahkan buku ini tersangatlah mahal… tetapi anda jangan risau. Saya dan Tom Schreiter tidak akan membebankan anda untuk memilikinya.

Dapatkan ebook RahsiaMLM ini sekarang sebelum harga promosi ini ditarik balik.

http://www.RahsiaMLM.com

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. Harga ebook RahsiaMLM PASTI akan dinaikkan pada 1 Desember nanti. Dapatkannya sekarang sebelum anda terlupa untuk membuat pesanan dan rugi RMXX nanti.