About

Blog Rahsia MLM bertujuan untuk memaklumkan kepada pembeli, affiliate dan juga pelawat RahsiaMLM.com mengenai perkembangan terbaru di dalam industri MLM.

Di samping itu, ianya juga digunakan untuk memberi maklumat dan panduan kepada pembaca mengenai MLM, perniagaan dan juga perusahaan internet.

Blog Rahsia MLM ini diselenggarakan oleh Zamri Nanyan, yang juga merupakan penterjemah buku terkenal Big Al Tells All: The Recruiting System (Sponsoring Magic). Jika anda belum mendapatkan ebook Rahsia Sistem Merekrut MLM ini, sila dapatkannya di www.RahsiaMLM.com.

Selain daripada itu juga, Zamri Nanyan mempunyai blog yang membincangkan perniagaan Internet di dalam Bahasa Inggeris di www.ZamriNanyan.com/success. Anda juga digalakkan untuk melanggan e-zine percuma “Online Profit” apabila berada di laman blog tersebut.

2 Comments so far

 1. zulkifli on March 26th, 2007

  saya banyak menggunakan komputer di pejabat, sbb komputer di rumah tiada online.
  bolehkah saya mendapatkan buku tersebut dlm bentuk buku(seperti di dlm gambar) & berapa harganya.

  sekian, terima kasih.

  zul..

 2. Zamri Nanyan on March 26th, 2007

  Rahsia Sistem Merekrut MLM ialah sebuah ebook dalam bentuk pdf.

  Walaubagaimanapun, kami boleh menyediakan perkhidmatan menghantar salinan ebook ini kepada anda dengan kos tambahan sebanyak RM10. Ini ialah untuk kos penghantaran, servis dan penyalinan.

  Disebabkan ebook ini tidak diterbitkan dalam bentuk buku fizikal, kami akan print secara langsung dari komputer.

  Cara pembelian adalah sama seperti yang tertera di laman web, cuma anda perlu menghubungi kami di rahsiamlm@gmail.com untuk memberitahu alamat untuk menghantar salinan ebook ini.

  Zamri Nanyan

Leave a reply