Testimoni

Berikut adalah testimoni daripada pembeli dan juga pelanggan majalah elektronik Rahsia MLM (langganan majalah elektronik Rahsia MLM adalah percuma dan secara automatik apabila anda meminta hadiah bonus “Bab Pertama” ebook Rahsia MLM dan repot hangat “Anda Sudah Silap”).

Jika anda adalah pelanggan atau pembeli ebook Rahsia MLM yang berpuas hati dengan maklumat yang diberikan, jangan lupa menghantar testimoni anda ke email rahsiaMLM@gmail.com

Jika anda belum mendapatkan ebook Rahsia Sistem Merekrut MLM, bila lagi? Dapatkannya sekarang di www.RahsiaMLM.com.

____________________________

Salam hormat saudara Zamri….

Terima kasih saya ucapkan pada saudara Zamri tentang ebook rahsiaMLM ini. Saya dah dapat dan telah membacanya dan saya dapati memang bagus dan sesuai untuk mereka-mereka dan saya yang menceburkan diri dalam perniagaan MLM ini. Dan saya teramat berterima kasih atas kesanggupan saudara Zamri membantu usahawan-usahawan MLM yang masih lagi tercari-cari arah dan tujuan serta ilmu dalam bidang usahawan MLM ini. Terima kasih….

Yusri Saed

********************************

Saya Ai Ham AL Damrat, ingin mengucapkan ribuan terimakasih di atas satu pemberian yang amat berharga, Dan jika dinilaikan buku yang saya dapat itu nilainya tidak mungkin harga demikian, Fakta2 yg terkandung didalamnya jika dibandingkan dengan buku2 yang dijual dipasaran, harganya jauh lebih rendah.

Saya telah membacanya, dan ianya amat mudah difahami.

Buat masa sekarang ini, saya faham bagaimana untuk menjalankan perniagaan MLM. Saya akan praktikkan sepertimana yang tertulis di dalam buku tersebut.

Sekian terimakasih,

Ai Ham AL Damrat

********************************

Ebook ini amat baik dan sangat berguna terutama buat mereka yang MASIH BARU dalam bidang perniagaan Multilevel Marketing (M L M).

Pembaca akan dapat mempelajari selok belok perniagaan MLM dan memahami apakah tindakan, teknik, usaha, matlamat, dan disiplin yang harus ada untuk berjaya di dalam perniagaan M L M.

Dan saya akan berusaha sehingga berjaya untuk capai pangkat tertinggi dan sekali lagi terima kasih kepada Zamri!

MOHD ROSLI BIN ZAKARIA
EXECUTIVE
NATURAL LIFE NETWORK (NUFERA)
PULAU PINANG

********************************

Yah buku ini memang sesuai. Terima kasih pada Zamri yang telah menterjemah buku yang amat berguna ni :)

Buku ni sesuai buat semua tak kira apa pun syarikat anda. Lepas baca buku ni, baru buat saya sedar yang saya banyak juga melakukan kesilapan dalam menrekrut ahli. Rupanya banyak cara lagi yang berkesan.

Buku ini bukan hanya memberi anda apa yang perlu anda lakukan, tapi memberi contoh situasi yang sedang berlaku dan apa yang hendak dilakukan.. tidak seperti buku teks malah amat seronok membacanya.

Saya pasti akan menyuruh semua ahli saya untuk membeli buku ini bagi memberi kefahaman yang lebih meluas kepada kumpulan mereka juga. Saya pasti dan saya cadangkan semua leader menyediakan buku ini untuk kumpulan mereka.

Thanks Zamri :)

Susah nak jumpa kat pasaran buku cam gini :D

Nazeelie Bin Che Ali
Omegatrend International
Kota Bharu, Kelantan

********************************

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara Zamri dengan menghantar e-mel mengenai pelbagai perkara ini. Setiap kali saya membaca, semangat saya untuk meneruskan bisnes MLM saya ini semakin bertambah. Macam2 idea yang muncul.

Sekali lagi…..TERIMA KASIH.

Muhammad Helmy Md. Ali

********************************

Pertama sekali, ucapan terima kasih yang tak terhingga buat saudara zamri kerana telah berjaya menterjemah sebuah buku yang HEBAT untuk panduan usahawan MLM.

Sebenarnya banyak kesilapan telah saya lakukan sepanjang menjalan MLM tanpa saya sedari dan buku tersebut telah menyedarkan saya dan memberi jalan penyelesaian.

Saya berharap saudara Zamri terus meneruskan usaha untuk menterjemahkan buku MLM dari luar negara khusus untuk panduan usahawan MLM di negara kita agar industri MLM di negara ini akan terus berkembang mengikut landasan yang betul.

Sekian, Jumpa Anda Di Puncak Kejayaan.

Amrie Abdullah

********************************

TAHNIAH !!!

Walaupun ianya di alih bahasakan setidaknya dapat membantu rakan-rakan yang kurang mahir menguasai bahasa Inggeris. Setidaknya anda telah mengambil tindakan.

Buku ini boleh di praktikkan dan dapat memberi idea kepada saya untuk membantu rakan-rakan membuat urusan “prospecting” dan “closing”…

Ianya juga dapat meluaskan lagi pengetahuan dan maklumat tentang urusan penajaan.

Satu usaha yang baik dan dapat membantu saya dalam menjalankan perniagaan MLM secara online.. Dapat menguatkan lagi keyakinan saya terhadap bisnes dalam dunia MLM….Yup ! MLM bukan bisnes goyang kaki tapi bisnes yang memerlukan usaha penajaan seberapa banyak yang boleh ,, Yes , Ia Amat Membantu ..
Tahniah dan Terima Kasih…

Hairuddin Abdullah
Smart President Director
Smart Naco
Pulau Pinang

********************************

Ebook ini amat baik dan sangat berguna terutama buat mereka yang MASIH BARU dalam bidang perniagaan Multilevel Marketing (MLM). Pembaca akan dapat mempelajari selok belok perniagaan MLM dan memahami apakah tindakan, teknik, usaha, matlamat, dan disiplin yang harus ada untuk berjaya di dalam perniagaan MLM.

Buat pengedar – pengedar yang masih belum berjaya di dalam menjalankan perniagaan MLM, atau tidak tahu teknik dan keperluan sebenar untuk menjalankan perniagaan ini, maka anda haruslah memiliki ebook yang hebat ini! Percayalah, MLM bukanlah satu skim cepat kaya yang mampu menjadikan anda kaya tanpa melakukan sebarang usaha. Semuanya memerlukan usaha, teknik dan disiplin yang baik untuk berjaya. Oleh kerana itu anda harus memiliki ebook ini kerana ebook RahsiaMLM ini mampu memberikan anda ilmu yang diperlukan oleh setiap pengedar / ahli yang ingin menjalankan perniagaan MLM masing – masing.

Akhir Kata, Tahniah buat Zamri Nanyan kerana berjaya menghasilkan ebook RahsiaMLM yang bakal membantu usahawan – usahawan MLM diseluruh negara.

Terima Kasih

Mohd Amirol
Genesis World Sdn. Bhd.
Port Dickson, Negeri Sembilan

p/s – saya akan merekomendasikan ebook ini buat pengedar – pengedar di syarikat saya. =)

********************************

Buku yang diterjemahkan oleh Zamri memang bagus!

Tak rugi anda membelinya, terutamanya bagi yang mempunyai isteri/suami, adik-beradik, saudara-mara atau kawan-kawan yang sedang menceburi bidang MLM atau tengah memikirkannya.

Sekarang ni bidang MLM memang dah lama berkembang di negara kita tetapi tak ramai yang mengetahui rahsia untuk benar-benar berjaya dalam bidang tersebut…

Bagi mereka yang lebih gemar berjumpa orang diluar, suka aktiviti berkumpulan dan tidak suka duduk di rumah saja, bidang MLM sesuailah untuk mereka mencari wang lebih…. especially kalo anda bekerja di sebuah syarikat yang ramai pekerja, atau anda kenal ramai orang…. memang mudah nak cari pembeli….

Marlina

********************************
Saya memang yakin e-book ini dapat membantu saya utk berjaya. Semalam juga saya praktikkan apa yg ada di dalamnya untuk pertama kali dan alhamdulilah saya berjaya ‘close’ sale saya on the spot! ;) .

Terima kasih Tom ‘Big Al’ Schreiter’, terima kasih Sdr. Zamri.

Lynn,

Kobe, Japan.

********************************

baru baca tak sampai 10 ms…menarik dan teruja sgt2 nak tau apa tip sebnar2nya… ape pun terima kasih byk krn sudi berkongsi ilmu utk Melayu dan usaha saudara translate ke BM amat dihargai…sy teringat kt2 penulis..kite penat belajar berbelas tahun tp tak pernah diajar utk ‘berjaya’….kali ni saya rasa sy dah dpt petua dan tip yg hebat2 dr org yg hebat2 dan boleh dipercayai..terima kasih sekali lagi..saya akan tetap dan sentiasa sokong saudara dan juga rakan2 yg seangkatan

Che Rabitah (bibi)

********************************

Rahsia MLMSetiap perniagaan mempunyai asas yang sama iaitu penawaran dan permintaan perkhidmatan atau barangan, tetapi “network marketing” mempunyai konsep perniagaan yang lebih mencabar – tetapi amat menguntungkan.

E-book ini amat penting di dalam menyenaraikan langkah-langkah yang perlu dan tidak perlu dilakukan dalam mengembangkan rangkaian perniagaan. Jelas sekali penyelesaian yang dikemukakan oleh ebook ini amat dinantikan oleh mereka yang mempunyai keinginan untuk berjaya tetapi menghadapi pelbagai rintangan dan cabaran.

Untuk mereka yang baru bertapak di dalam bidang ini, e-book ini amat berguna untuk mencapai kejayaan dalam waktu yang singkat dengan cara yang paling berkesan.

Saya amat berpuas hati setelah membaca isi kandungan ebook ini.

Saudara Zamri Nanyan telah menghasilkan sesuatu yang amat bernilai untuk kita semua.

Syabas buat beliau!

Aridz
Sapphire Manager
Score A Programme
Kuala Lumpur

********************************

Terima kasih Zamri,

Saya telah terima dan sedang download ebook RahsiaMLM tersebut. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah dan terima kasih sekali lagi kerana telah menulis terjemahan yang bagi saya diperlukan oleh semua
pengiat MLM.

Saya telah membaca preview ebook Rahsia Sistem Merekrut MLM dan ianya sememangnya dialami oleh saya dan ramai lagi yang saya kenal. Repot Hangat “Anda Sudah Silap!” juga adalah luahan rasa hati dan perasaan yang geram pada tanggapan ramai pihak kepada MLM… rupa-rupanya apa yang Zamri rasa adalah sama seperti saya dan ramai lagi…

Tidakkah kita membabitkan diri dalam MLM untuk memperbaiki diri dan famili kearah yang lebih baik… so saya pekakkan telinga dari segala yang negetif… yang saya fikirkan adalah diri dan famili saya… mudah-mudahan Dia akan membuka pintu rezeki yang melimpahruah bagi kita… insyallah…

Terima kasih..

Yang ikhlas

Abdullahisham Saedon
Taman Sri Pengkalan Chepa
Kota Bharu, Kelantan

********************************

Ya, setelah diteliti saya dapati memang baik sekali dan yang baik antaranya ialah ‘Anda telah silap’. Memang sangat bermanafaat bagi mereka yang memilikinya. Daripada intro yang anda paparkan sudah cukup meyakinkan bahawa segala yang terkandung dalam buku ini secara menyeluruh adalah baik.

Salam hormat dari saya.

Mansor Ahmad

********************************

Terima kasih dan tahniah sebab dapat hasilkan ebook yang berguna tu..Memang banyak yang x faham pasal MLM..

Anyway saya harap anda akan terus success!!!!

Rudin Shah

********************************

saya telah terima tapi cuma membacanya sekali imbas. memang bagus. terima kasih kerana mendapat tunjukajar drpd saudara.

Zabidin Amir

********************************

bila saya buku ni pada mula2, saya berasa amat menarik dgn cerita joe dan big al. dan cerita di dalam e-book ni banyak memberi saya idea utk buat jualan. pada bab akhir yg ada sesyen tu buat saya berasa senang bila nak mulakan MLM. dan yg pasti, e-book ni memang menarik dan banyak idea utk mengatasi penolakan.

Ali Abu

13 Comments so far

  1. Rudi Selamat on December 10th, 2006

    Hi,

    I have read through your translation and indeed I am pleased with your good work.

    It is benefiting not only those in the MLM business but also for those who thinking to be on board.

    Keep up your good work.

    Me, your new friend and supporter,

    Rudi Selamat.

  2. Zamri Nanyan on December 11th, 2006

    Thanks for your kind words, Rudi! :)

  3. lynn on December 11th, 2006

    wah, komen saya yang ringkas pun ada… ;) tq.

  4. Zamri Nanyan on December 11th, 2006

    Tanda penghargaan dari saya… terima kasih!

  5. rina on December 14th, 2006

    Sbnrnya tengah bengang, buntu dgn MLM,Ahamdulillah tips yg berguna dlm buku Rahsia merekrut MLM terus bangkit menyusun stategi baru,on the spot.Tq Zamri.

  6. Hanny on December 21st, 2006

    im happy to know abt this ebook.and hope it can help me in my career as a network marketer.

    thanks en zamri

  7. Hanny on December 21st, 2006

    im happy to know abt this book.and will read and make use for my e-mlm biz.

  8. edy_sifuku on January 18th, 2007

    yap, buku ini betul2 dah membantu saya dalam membina rangkaian ejen saya… buku ini juga betul2 dah ubah persepsi saya kepada MLM (dulu memang xsuka sangat coz banyak penipuan)

    sekarang saya sudah menjadi orang yang berani berhujah ngan orang yang dok pikir negatif pasal MLM nih..thank you :)

  9. ntt on February 14th, 2007

    kawan saya baru menyertai satu syarikat MLM dan sedang mengatur strateginya.. saya rasa nak suruh dia beli buku ni tapi masalahnya dia tak ada pc. Ada cara lain tak En. Zamri? Buku ni dalam bentuk fizikal ke?? dan saya pasti bagi orang yang tak de pc @ internet, pasti nak dapatkan buku ini..tq

  10. Zamri Nanyan on February 14th, 2007

    ebook Rahsia MLM adalah dalam bentuk pdf. Ianya boleh dicetak dari komputer untuk membacanya offline.

    Walaubagaimanapun, saya ada menyediakan khidmat mencetak dan menghantar ebook ini kepada pelanggan dengan kos tambahan sebanyak RM10.

    Secara amnya, saya tidak menggalakkan pelanggan untuk membeli cara ini kerana ianya adalah RM10 lebih mahal. Jika masih berminat, sila hubungi saya.

  11. siber on March 22nd, 2007

    Sdr zamri, takder plan ker nak turunkan harganya selepas dapat balik modal. Melainkan sdr zamri tgh terjemah buku lain yang memerlukan pelaburan baru, kira oklar RM37 tu dan saya sokong usaha sdr zamri ni.

  12. Zamri Nanyan on March 22nd, 2007

    Saya tak dapat menurunkan harga ebook ini kerana:

    1. mahu pelanggan benar-benar menghargai ebook ini kerana ada yang membuat andaian ebook murah, kualitinya pun rendah. Jadi apa yang anda dapat dengan harga sekarang adalah amat berpatutan.

    2. untuk memberi keadilan kepada mereka yang telah membeli ebook ini pada harga RM37.

    Mungkin saya akan buat promosi harga istimewa pada masa akan datang tetapi ianya masih lagi tidak pasti.

  13. mycnibiz on August 4th, 2007

    Terima Kasih Saudara Zamri Nanyan,

    Setelah saya baca keseluruhan teknik2 yg diberi ia teramat senang dan mudah utk dipraktikkan….

    terima kasih sekali lagi saya ucapkan… (~_^)

Leave a reply